Szolgáltatások szerzőknek

Az e-publishinhouse.com-ot azért hoztuk létre, hogy lehetővé tegyük olyan könyvek, kiadványok megjelentetését, amelyek a védelem mellett jegyzetelési lehetőségeket is biztosítsanak, kedvező feltételek mellett.

A FaduwArt Bt. vállalja a következő feladatokat szerzők, illetve más kiadók részére, egyedi szerződések alapján. A könyvek, kiadványok árát a Megrendelő határozhatja meg, a Szolgáltató (FaduwArt Bt.) csak az egyes szolgáltatásokért számít fel díjat. A könyvhöz megadható kuponkód, így bizonyos vásárlóknak kedvezményt lehet biztosítani.
A FaduwArt Bt. fenntartja a jogot, hogy kiadvány megjelentetését, értékesítését visszautasítsa, különösen akkor, ha annak tartalma nem illik bele a termékpalettájába. 
Kiadvány értékesítése

Kiadvány értékesítése

A webáruházban szerzők, kiadók meglévő eBookjainak, egyéb digitális formátumú termékeinek (pl. előadásjegyzet, előadásdia, rajz, fotó stb.) értékesítése. Amennyiben a szerző, kiadó már rendelkezik saját eBookkal (EPUB, MOBI, PDF, DOC stb.) azt a webáruházon keresztül terjesztheti. Figyelembe kell venni, hogy a formátuma és a betűmérete illeszkedjen a mobileszközök felbontásához. (Szolgáltatási díj: a termék árának 12%-a, de minimum 120 Ft+áfa/eladott példány, illetve 120 Ft/eladott példány az értékesítési árából levonva, utólagos elszámolással*)

Kiadványvédelem (DRM)

Kiadványvédelem (DRM)

Amennyiben a meglévő kiadványnak nincs digitális védelme, szükség esetén a fájlt titkosítjuk, és digitális védelemmel látjuk el. Jelenleg csak pdf formátumú kiadványok átalakítását, védelemmel történő ellátását vállaljuk. Amennyiben tankönyv jellegű a kiadvány, azaz jegyzetelési lehetőség is szükséges, célszerű az egyik margót szélesebbre állítani, hogy ott elférjenek a jegyzetek. A kiadványok védelméről részletesebben az Ebook védelmi rendszer részben olvashat. (A kiadvány védelmének díja: 750 Ft+áfa/eladott példány, illetve 750 Ft/eladott példány az értékesítési árából levonva, utólagos elszámolással*)

Kiadványszerkesztés

Kiadványszerkesztés

Meglévő Word, HTML dokumentumból beszerkesztett kiadványt tudunk készíteni. Lehetőség van akár interaktív kiadvány készítésére is. Pl. www.e-studymaterials.com. Vagy lapozhatós interaktív kiadvány is szóba jöhet. A kiindulás lehet Word, HTML vagy PDF. Pl. www.faduwart.hu/submission_guidelines(Szolgáltatási díj: egyedi megállapodás alapján)

Grafikai munkák

Grafikai munkák

Borító és/vagy ábrák, illusztrációk, grafikonok, egyéb grafikai munkák, animációk készítése. (Szolgáltatási díj: egyedi megállapodás alapján)

Kiadói feladatok ellátása

Kiadói feladatok ellátása

A szerző a FaduwArt Bt.-vel felhasználói szerződést köthet. Ebben az esetben a Szerző kézirata alapján a FaduwArt Bt. elkészíti az eBookot, megjelenteti és értékesíti a webáruházban. (Szolgáltatási díj: egyedi megállapodás alapján)

*: Az elszámolás minden év november 30-ig és/vagy bizonyos összeg elérése után történik.
Adminisztrációs költségek
  • Termékregisztrációs díj: 2000 Ft+áfa/termék
  • Ügyfélregisztrációs díj: 5000 Ft+áfa/ügyfél
  • Könyvelési díj: 3000 Ft/alkalom (elszámolásonként, a kifizetésből levonva)
  • 2020. szeptember 1-ig nincsenek regisztrációs díjak, tehát a megjelentetés teljesen ingyenes!
  • 2020. július 31-ig kedvezményes kiadványszerkesztési díjak a drmz védelemmel ellátott kiadványokhoz!
  • 2020. november 30-ig eladott drmz védelemmel ellátott kiadványok értékesítési szolgáltatás díja 0% (12% helyett)!

A részletekért keressen fel bennünket!

© Copyright 2020 FaduwArt Bt. - Minden jog fenntartva